MALMÖ BANGOLFKLUBB - MEDLEMSKAP

Malmö Bangolfklubb är en demokratiskt styrd förening för de som gillar att spela bangolf. Vi har aktiva medlemmar som brinner för att utveckla verksamheten i föreningen. Vi jobbar också för att hålla igång vår anläggning så att allmänheten kan få spela på bra banor i en trevlig miljö. Många medlemmar satsar på att bli så bra som möjligt som bangolfspelare. Klubben ska ge alla medlemmar förutsättningar att utvecklas på alla plan.

Klubben är öppen för alla (ungdomar, nybörjare, pensionärer, seniorer, handikappade, motionsspelare och elitspelare).

Ett medlemskap i Malmö BGK innebär

Att man får spela på anläggningen gratis samt låna utrustning.

Att man bör vara aktiv i föreningens verksamhet och verka för föreningens mål.

Att man utan kostnad får delta på instruktörsledda träningar.

Att man som elitsatsande spelare kommer ges allra bästa förutsättningarna för att lyckas.

Medlemskap, avgifter 2017

Ungdom (0-15 år): 200 kr

Junior (16 - 20 år): 300 kr

Licensierad spelare (ej ungdom): 700 kr

Icke licensierad senior: 500 kr

Pensionär med licens: 500 kr

Pensionär utan licens: 300 kr

Familj (2 vuxna + 4 barn) med licens: 1300 kr

Familj (2 vuxna + 4 barn) utan licens: 900 kr.

Familj (1 vuxen + 2 barn) med licens 800, Familj (1 vuxen + 2 barn) utan licens 500

Pensionärsmedlemsskapet baseras på ålder och gäller från och med det år man fyller 65.

Malmö Bangolfklubb, Cederströmsgatan 6, Malmö

Tel: 0720-452618 (Kiosk), 073-7448562 (Bengt) E-post: info@malmobgk.se