För företag

Företagsevenemang

Malmö Bangolfklubb hjälper till att arrangera evenemanget för ert företag, litet som stort. Anläggningen är populär och välbesökt men som företag kan ni till och med hyra anläggningen exlusivt (pris mellan 2000 kr - 10000 kr). Ni kan också komma och spela tillsammans med andra och till ordinarie spelavgifter. Bjud gärna med era anställdas anhöriga för bangolf kan spelas av alla åldrar.

Vi kan även arrangera evenemang inomhus under vintern.

Vi tillhandahåller naturligtvis utrustning och håller kiosken öppen för er.

Kontakta oss för mer information eller bokning.

Förutom att ni kan spela själva så tillhandahåller vi följande extratjänster:

- Arrangemang av tävling. Vi går igenom reglerna. Deltagarna spelar både individuellt och i lag. Resultat får ni på plats och resultaten publiceras även online så att ni kan beskåda dem i efterhand. Kostnad 600 kr. Obegränsat antal spelare.

- Arrangemang av proffstävling. Vi går igenom reglerna. Resultaten registreras i realtid vid varje bana och deltagarna har koll på den aktuella ställningen medan tävlingen pågår. Deltagarna spelar både individuellt och i lag. Resultat får ni på plats och resultaten publiceras även online så att ni kan beskåda dem i efterhand. Fråga om offert.

- Handledning av instruktör. 1 timmes instruktörsledd bangolfträning för nybörjare eller proffs. 600 kr per instruktör. Räkna med max 5 personer per instruktör. Antalet spelare är begränsat till hur många instruktörer som finns tillgängliga.

Priset för ovanstående tjänster är exlusive kostnaden för spelet på anläggningen.